God of War Ragnarok dobija nastavak?

0
75
god-of-war-ragnarok-dobija-nastavak?

Iako je možda prerano govoriti o nastavku prošlogodišnjeg kandidata za igru godine God of War Ragnarok, jedan od glumaca u naslovu je naizgled potvrdio upravo to – dajući mali nagoveštaj šta fanovi mogu da očekuju od neizbežnog nastavka.

Kao deo PAX East 2023, Tirov glasni glumac iz God of War Ragnarok – Ben Prendergast – učestvovao je u panelu na kojem je u diskusiji o njihovoj ulozi u franšizi God of War ukratko zadirkivao neizbežni nastavak, navodeći (kao što je podelio Shark Games): “I reći ću ovo, to nije poslednje što ste videli od Tira.”

Bez upuštanja u bilo kakve spojlere, zanimljivo je videti da je nastavak Ragnaroka već u suštini potvrđen. God of War Ragnarok je predstavljen kao poslednji unos nordijske duologije što znači da će šta god da vidimo sledeće verovatno biti početak nečeg novog.

Ipak, ne očekujte zvanične vesti o nastavku u skorije vreme. God of War iz 2018. je trebalo 5 godina da se razvije, a Ragnaroku je takođe trebalo skoro pola decenije. Štaviše, godinama se šuška da Sony Santa Monica radi na novom franšizom, verovatno na naučno-fantastičnu temu.

God of War Ragnarok je prodat u više od 11 miliona primeraka za samo nekoliko meseci, tako da je, bez obzira na bilo kakve implikacije priče, neizbežno da je nova igra na putu. Ipak, poluzvanična potvrda ove činjenice je ipak uzbudljiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More