God of War Ragnarok će nuditi više grafičkih opcija

0
45

Igranje na konzolama je istorijski poznato po tome što nudi nekoliko opcija kada su u pitanju grafika i performanse. Srećom, dodatna snaga konzola „sledeće generacije“ omogućila je developerima da daju igračima veću fleksibilnost u svojim igrama. God of War Ragnarok neće biti izuzetak, nudeći više opcija za grafiku i performanse na PS5.

Uoči prednarudžbi za God of War Ragnarok koji će početi uskoro, onlajn prodavac ShopTo je poslao promotivne e-poruke za naslov, dajući fanovima uvid u grafiku i opcije performansi igre.

Prema e-poruci, God of War Ragnarok će ponuditi dva grafička režima, govoreći: „Prebacite se između pune 4K rezolucije sa ciljanih 30 kadrova u sekundi ili dinamičke rezolucije povećane na 4K pri ciljanih 60 fps.

Do sada je Sony stavio do znanja da ponudi dve ili više grafičkih opcija – posebno ako je igra naslov za više generacija. God of War 2018 je podržao više grafičkih opcija na PS4 Pro i stoga nije iznenađujuće videti da Sony Santa Monica nastavlja da nudi takve opcije.

Nažalost, za razliku od mnogih prvih PS5 naslova, čini se da God of War Ragnarok neće uključiti režim od 40 kadrova u sekundi za one koji imaju TV od 120 Hz. Međutim, vredi napomenuti da je takva brzina kadrova još uvek prilično retka, jer je većina igara koje to nude to učinila kroz ažuriranje nakon lansiranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post God of War Ragnarok će nuditi više grafičkih opcija appeared first on PLAY!.

Original Article