Gmail uvodi reakcije na mejlove

0
65
gmail-uvodi-reakcije-na-mejlove

BIZIT 23

PCPress.rs Image

Iako se smatra da bi reakcije odvojile gmail od formalnosti, očekuje se pojavljivanje nove funkcije.

PCPress.rs Image


Gmail je objavio fazu testiranja funkcije koja pruža korisnicima mogućnost da šalju reakcije na mejlove kao odgovor. Ova funkcija ima za cilj da unese interakcije putem e-pošte sa dodirom neformalnosti i angažovanja, odražavajući način na koji se „smajlići“ koriste u tekstualnim porukama i komentarima na društvenim mrežama.

Nova funkcija je najpre otkrivena u kodu aplikacije Gmail-a za iOS od strane Stiven Mosera prošlog meseca. Korisnici će ubrzo imati opciju da šalju svoje reakcije direktno sa ekrana e-pošte ili preko menija sa tri tačke.

Google je nagovestio želju da integriše ovu funkciju u Gmail, što dodatno potvrđuje njen potencijalni uticaj na komunikaciju putem e-pošte. Neki korisnici Gmail-a su već primili poruke koje ih obaveštavaju da su među prvima koji su pristupili reakcijama, što sugeriše na postepeno uveđenje odabranoj grupi za početno testiranje.

Uvođenje reakcija ima potencijal da izvrši revoluciju u korespondenciji putem e-pošte, pružajući brz i neformalan način odgovaranja bez potrebe za dugim odgovorima. Ovo bi se moglo pokazati kao vredno u profesionalnom okruženju. Sa druge strane, postoje zastupnici teze da će uvođenje reakcija da pogorša formalnu komunikaciju i učini je manje verodostojnom.

Izvor: indiatvnews.com

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.