Gmail dobija svoju verziju plave verifikacione oznake

0
55
gmail-dobija-svoju-verziju-plave-verifikacione-oznake

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Google uvodi Gmail funkciju koja ima za cilj da vam pomogne da otkrijete da li je pošiljalac originalan ili je možda prevarant. Kada primite e-poštu od kompanije koja je verifikovala svoj identitet, videćete plavu oznaku pored njenog imena u prijemnom sandučetu.

PCPress.rs Image

Nova Gmail funkcija stiže do kraja nedelje

Ažuriranje oznake je najnovija Google-ova implementacija tehnologije za identifikaciju poruka. Google je počeo je testira u Gmail-u 2020. Kada pređete kursorom preko plave oznake u Gmail-u, videćete iskačući prozor koji vas upućuje na stranicu sa više informacija.

Snažna autentifikacija e-mail-a pomaže korisnicima i sigurnosnim sistemima e-mail-a da identifikuju i zaustave neželjenu poštu, a takođe omogućava pošiljaocima da iskoriste poverenje u svoj brend. Ova funkcija bi trebalo da bude dostupna za sve korisnike do kraja nedelje.

Za razliku od određenih drugih kompanija, čini se da Google barem nije koristio plave oznake kao deo kulturnog rata ili ih koristio da izvuče više prihoda od korisnika, a da pritom naruši njegovu opštu verodostojnost.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.