Glumica iza MGS igara nagoveštava da je Metal Gear Solid 3 Remake u izradi

0
58
glumica-iza-mgs-igara-nagovestava-da-je-metal-gear-solid-3-remake-u-izradi

Metal Gear Solid 3: Snake Eater iz 2004. i dalje se smatra jednom od najboljih igara ikada napravljenih. Prepuna je sitnih detalja, sadrži zvezdanu postavu negativaca i čvrstu priču inspirisanu Džejmsom Bondom koja ipak uspeva da pokrene pitanja o nacionalizmu i vojno-industrijskom kompleksu na poseban način koji samo Kojima može. Šteta je, dakle, što nije dostupan na modernom hardveru… ali bi se to uskoro moglo promeniti. Glumica i pevačica Donna Burke, koja je dala vokal za temu Metal Gear Solid V, nedavno je objavila svoju sliku u studiju u kojoj drži fasciklu sa brendom Snake Eater.

Moglo bi biti ništa, istina. Možda je to samo merch koju ona poseduje? Ona je, na kraju krajeva, nekoliko puta uživo pevala Snake Eater temu. U tom smislu, predstavljamo vam ovaj detalj iz drugog posta koje je Burk napravila, pokazujući da ona, zaista, snima još jednu interpretaciju Snake Eatera.

Rimejk Metal Gear Solid 3 izgleda skoro kao da je potvrđen do sada, i bio bi u skladu sa Konamijevom (navodnom) obnovljenom posvećenošću igrama. Osnova je tu ali bez učešća Hidea Kojime, moramo biti na oprezu.

Recording in progress! pic.twitter.com/k3WiFL4V6d

— Donna Burke ドナ・バーク (@TheDonnaBurke) April 15, 2023

— Alicia Tai 🌸 (@kubuskwal) April 15, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More