Glasine – Ubisoft+ stiže na Xbox Game Pass ovog meseca

0
71
glasine-–-ubisoft+-stize-na-xbox-game-pass-ovog-meseca

Još u januaru 2022. najavljeno je da će Ubisoft+ doći na Microsoftove Xbox konzole – nakon uključivanja usluge kao deo PS+ Extra. Od tada smo malo čuli o zvaničnim ažuriranjima, iako jedan insajder iz industrije sada tvrdi da je izdanje „verovatno neizbežno“.

U kratkom i jednostavnom tvitu objavljenom na mreži, insajder iz industrije Džez Korden je tvrdio da je „Ubisoft+ na Xbox-u verovatno neizbežan“ – dodajući verodostojnost ideji da će usluga biti lansirana negde ovog meseca.

Kao što je pomenuto, Ubisoft+ je uključen kao deo Sonijevog Playstation Plus Extra nivoa, što navodi neke fanove da se zapitaju da li će ova usluga takođe biti dodata Microsoft-ovom Xbox Game Pass-u ili će zahtevati posebnu pretplatu – na šta je Korden odgovorio „Još nisam siguran“.

Ovo nije prvo što smo čuli da Ubisoft+ dolazi na Xbox. Nakon zvaničnog saopštenja početkom 2022. godine, videli smo veliku internu aktivnost kroz različite liste igara i ažuriranja API-ja, posebno tokom poslednjih nekoliko meseci.

Biće zanimljivo videti kako će Ubisoft predstaviti ovu uslugu i da li će ona zaista biti uključena kao deo Xbox Game Pass-a. Ako to bude slučaj, Ubisoft će imati priliku da svoje naslove donese pred milione novih igrača koji su pretplaćeni na Xbox Game Pass.

Ubisoft+ on Xbox is likely imminent.

— Jez (@JezCorden) April 6, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More