iphone-8-koncept

Špekulacije o iPhoneu 8 ne prestaju. Nakon što je svijet ugledao Xiaomi Mi Mix, počele su kružiti glasine da je zaslon od ruba do ruba zapravo Appelova ideja, ali su se Kinezi, eto, dokopali ideje i kopiju izbacili prije originala.

Kasnije se ispostavilo da i mnogi drugi proizvođači rade na sličnim projektima, među kojima je navodno i Samsung, a hoće li Galaxy S8 doći s ovim novim revolucionarnim dizajnom, ostaje za vidjeti.

Najnovije glasine koje dopiru iz Samsunga sada sugeriraju da će upravo on proizvesti nove plastične OLED zaslone za Appleov iPhone 8, koji bi pored svega, na rubovima još trebao biti zakrivljen. Samsung se u kontekstu dobavljača spominje zato jer navodno on jeidni u stanju isporučiti 100 milijuna ovakvih zaslona u zadanom vremenskom okviru.

Plastični OLED zaslon nije novost, a njegova je najvažnija karakteristika je fleksibilnost i veća otpornost na oštećenja, no hoćemo li ga ugledati baš u iPhoneu 8, za sada je teško prorokovati. Iako sama tehnologija već postoji, još uvijek se nije raširila, zato je moguće
da se Apple dosjetio nečeg, što bi ju moglo popularizirati.Article source: http://mob.hr/glasine-iphone-8-dolazi-sa-zakrivljenim-plasticnim-oled-zaslonom/