iphonepro2

Iako je do lansiranja sljedećeg iPhonea ostalo čitavih devet mjeseci, glasine o njemu ne prestaju stizati. Apple još uvijek vjerojatno ni sam ne zna kako će novi iPhone izgledati, čemu u prilog ide nedavno objavljen podataka da Apple testira barem deset različitih prototipova.

No ipak, većina analitičara se slaže u tome da će nakon 3 godine Apple napokon promijeniti dizajn iPhonea, koji bi sada trebao izgledati atraktivnije i po odnosu zaslona i okvira približiti se konkurentima iz Android tabora.

Najnovije glasine kažu da će Apple sljedeće jeseni predstaviti čak tri modela, od kojih bi dvojica trebala nositi imena iPhone 7s i iPhone 7s Plus, dakle ne iPhone 8, kako su neki izvori do sada javljali. Pored ove dvojice trebao bi se pojaviti i treći model za kojeg nitko u ovom trenutku ne može potvrditi ime, no mogla se čuti njegova kodna oznaka – Ferarri.

Prema istom izvoru, iPhone 7s i iPhone 7s Plus neće biti radikalno redizajnirani u odnosu na sadašnje modele, ali je zato «Ferarri» taj koji bi trebao donijeti zaslon od ruba do ruba. Ispod njega bi se trebala smjestiti skrivena home tipka, zbog čega će promjene doživjeti i raspored komponenti unutar kućišta.

Spominje se još i mogućnost ugradnje bežičnog punjenja, ali nije jasno hoće li biti dostupno u svim modelima ili samo najjačem.

Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom jer se radi o glasinama, no i do sada smo vidjeli da je velika većina njih i prethodnih godina bila točna, jer je u ovako kompleksnom poslu i s velikim brojem dobavljača, mnoge stvari jednostavno teško sakriti.Article source: http://mob.hr/glasine-dogodine-stizu-tri-iphonea-najjaci-nosi-kodnu-oznaku-ferari/