Glasine: 2K Games i FIFA spremaju novu fudbalsku simulaciju!

0
66
glasine:-2k-games-i-fifa-spremaju-novu-fudbalsku-simulaciju!

Povratak rivala!

Kako prenosi Insider Gaming urednik Mike Straw, FIFA navodno želi da se vrati na ”domaći teren” u saradnji sa 2K Games-om.

EA i FIFA su 2022. godine najavili kraj svoje dugogodišnje saradnje. Iako je ovo partnerstvo bilo i te kako unosno (franšiza je zaradila preko 20 milijardi dolara), FIFA je navodno zahtevala daleko više novca, primarno zbog prava korišćenja imena fudbalske asocijacije, kao i imena Svetskog Prvenstva (FIFA World Cup), na kome su igrači imali priliku da se takmiče u okviru karijernih režima igre tokom godina. Kao što verovatno već znate, franšiza je sada poznata kao EA Sports FC, i do sada nismo saznali šta to FIFA planira u svojoj ”gejming budućnosti”.

Mike Straw je otkrio da je ”načuo” da FIFA i 2K žele da sklope novo partnerstvo kako bi radili na fudbalskoj simulaciji koja bi nosila FIFIN brend, ali je takođe izneo mogućnost da se ova saradnja odnosi na 2K Lego.

Tokom godina, 2K je izdao ogroman broj sportskih naslova (hokej, rvanje, košarka, bejzbol, američki fudbal, boks, tenis), ali do sada nije objavio nijednu ”fudbalsku igru”.

Žanr fudbalskih simulacija dominiraju EA Sports FC i eFootball, tako da će biti jako interesantno ako FIFA odluči ”da se vrati u igru”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More