Ghostwire: Tokyo je zapravo prilično popularan, a dobija i nastavak

0
77
ghostwire:-tokyo-je-zapravo-prilicno-popularan,-a-dobija-i-nastavak

Ghostwire: Tokyo možda je dočekan prigušenim reakcijama kada je lansiran prošle godine, ali to nije sprečilo 6 miliona igrača da se upuste u uklete ulice Shibuya da bi pucali na duhove. Ovo je prema nedavnoj objavi na Twitter nalogu playGhostwire, koji je u petak objavio posebnu fotografiju kako bi obeležio ovu prekretnicu.

Broj od 6 miliona igrača ovaj naslov sigurno duguje mnogo svom lansiranju na Xbox Series X/S ovog aprila, nakon što je njegova godina ekskluzivnosti za Sony konzolu završena. Godišnji update objavljen u isto vreme uključivao je veliki deo besplatnog DLC-a koji je dat igračima na svim platformama, ali je verovatno činjenica da je bio Game Pass naslov od prvog dana na Xboxu ubedila toliko igrača da ga isprobaju.

Ako vas je ova neočekivana vest navela da razmišljate da bi možda mogao biti u izradi Ghostwire nastavak, bili biste u pravu – a izgleda da je potvrda stigla iz neočekivanog izvora samo nekoliko dana kasnije. Prošle noći procureo je Microsoftov dokument koji opisuje planirani raspored izdanja Bethesda kompanije za period 2020-24; među naslovima koji još nisu najavljeni Dishonored 3, DOOM Year Zero, i – da – nastavak Ghostwire: Tokyo planiran za izdanje 2024. godine.

Vredi napomenuti, međutim, da predloženi nastavak nema ni naslov osim “nastavak”; i naravno, interni dokumenti poput ovog nisu namenjeni kao marketinški materijali i ne bi trebalo da budu shvaćeni kao čvrsta potvrda da će svaka navedena igra zaista biti najavljena jednog dana. Takođe, cela lista je očigledno pomalo zastarela: postavlja originalni Ghostwire kao izdanje 2021. godine, kada kako svi znamo nije se pojavio sve do marta 2022. Ostali sada objavljeni naslovi na procurelom spisku su slično nesinhronizovani sa stvarnošću, što sugeriše da bi ovo vrlo verovatno mogao biti pre-pandemijski najbolji scenario za Bethesdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More