Ghostwire: Tokyo i Minecraft Legends predvode novitete za Xbox Game Pass

0
69
ghostwire:-tokyo-i-minecraft-legends-predvode-novitete-za-xbox-game-pass

Prvi utorak u mesecu je za nama, što znači da je vreme da se objavi nova dopuna Xbox Game Pass igara. U narednih nekoliko nedelja biće dostupno još pet igara, uključujući bivšu ekskluzivu za PS5, Ghostwire: Tokyo, kao i sledeće veliko izdanje Mojanga, Minecraft Legends.

Ghostwire: Tokyo će stići na Xbox konzole, Windows Store i Xbox Game Pass za PC, konzole i cloud 12. aprila. Igra je prvobitno lansirana prošle godine kao ekskluziva za PS5. Na dan lansiranja Xbox verzije, Tango Gameworks će takođe pokrenuti besplatno ažuriranje sadržaja za igru na svim platformama, poznato kao ažuriranje Spider’s Thread, obećavajući prošireni sadržaj priče i novi režim igranja. Pored Xbox Game Pass-a, Ghostwire: Tokyo je takođe dostupan na Sonijevoj PS+ Extra pretplati.

Evo pune liste igara koje će dostići Game Pass u prvoj polovini aprila, uključujući podržane platforme i datume –

  • Loop Hero (Konzole i PC) – dostupno
  • Iron Brigade (Cloud i konzole) – 6. april
  • Ghostwire: Tokyo (Cloud, Konzole i PC) – 12. april
  • NHL 23 (Konzole) – 13. april
  • Minecraft Legends (Cloud, Konzole i PC) – 18. april

Kao što to uglavnom biva, uz dodatke neke igre napuštaju servis. 15. aprila nekoliko igara će napustiti Game Pass, uključujući Life is Strange: True Colors, Moonglow Bay, Panzer Corps II, Rainbow Sik Extraction, The Dungeon of Naheulbeuk, The Long Dark i The Riftbreaker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More