Ghostwire: Tokyo dolazi na Xbox, i to sa proširenom pričom

0
36
ghostwire:-tokyo-dolazi-na-xbox,-i-to-sa-prosirenom-pricom

Prošlo je otprilike godinu dana otkako je Tango Gameworks objavio Ghostwire: Tokyo za PS5 i PC. Sada kada se Sonijev ugovor o konzolnoj ekskluzivnosti bliži kraju, Microsoft je najavio planove da igru prenese na Xbox konzole i Game Pass.

Ghostwire: Tokyo će biti objavljen na Xbox Series S/S, a pridružiće se Game Pass biblioteci za konzole i PC 12. aprila. Pored toga, igra dobija ažuriranje sadržaja poznato kao „The Spider’s Thread“, obećavajući da će isporučiti novi sadržaj u pogledu priče, novi mod igranja i još mnogo toga.

Ažuriranje Spider’s Thread neće biti ekskluzivno ni za jednu platformu, tako da će stići za Xbox, PC i PS5 u isto vreme. Novi režim igre je gauntlet mod, koji vam omogućava da testirate svoje borbene veštine kroz 30 faza rastuće težine. Dodatni sadržaj priče takođe uključuje nove oblasti mape za istraživanje, a neke od scena igre su proširene.

Obzirom na fokus sa sadržajem priče, čini se da je ovo svojevrsno “Director’s Cut“ ažuriranje, koje pravi neka podešavanja i poboljšanja tokom igre

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More