Ghostrunner 2 izlazi u oktobru

0
52
ghostrunner-2-izlazi-u-oktobru

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Ghostrunner je imao mnogo uspeha nakon lansiranja 2020. godine, što je dovelo do velike ekspanzije početkom 2022. godine. Ove godine je otkriven potpuni nastavak, sa planovima za izlazak u 2023. godini. Sada su 505 Games i developeri igre, One More Level, objavili da će Ghostrunner 2 zvanično biti lansiran u oktobru.

Ghostrunner je parkour igra u Cyberpunk stilu, u kojoj igrači trče po zidovima kroz nivoe, izbegavajući metke i ubijajući neprijatelje duž puta. Brzo je postala jedna od mojih omiljenih indie igara zahvaljujući svom zadovoljavajućem i zaraznom gejmpleju. Sada će Ghostrunner 2 zvanično biti objavljen 26. oktobra za PC, Xbox i PlayStation.

Oni koji prednaruče ‘Brutal Edition’ igre dobiće dva dana ranog pristupa, počevši od 24. oktobra. Osim ranog pristupa, ova skuplja verzija igre takođe će uključivati nekoliko skinova, kao i pristup sadržaju sezonske propusnice, koji će se pojaviti u mesecima nakon izlaska igre.

U Ghostrunner 2, igrači će nastaviti da prate priču o Jacku Ghostrunneru i borbi protiv podivljale veštačke inteligencije.

Read More