Ghost Recon Breakpoint je besplatan za igranje tokom vikenda

0
46

Kao što je bilo najavljeno pre par dana, Ubisoft je za predstojeći vikend rešio da igračima omogući besplatno igranje najnovijeg izdanja u Ghost Recon serijalu, nazvanog Breakpoint.

Kao što je slučaj sa prethodnim promocijama, Ubisoft će učiniti dostupnim sav sadržaj igračima u periodu od 26. pa sve do 30. marta. Igra donosi stil igranja sličan onom iz Wildlands, sa još više dodatih tehnoloških spravica i drugačijom pričom. Kako biste sačuvali vreme sa upoznavanjem sveta igre, preporučujemo vam da pogledate naš kratki vodič.

Odlična stvar je što besplatna promocija počinje nakon dolaska najnovijeg apdejta, sa kojim je čuveni Sem Fišer, protagonista Splinter Cell serijala, dodat u ovu igru, uz dosta novog sadržaja.

Fajlovi igre su već od sada dostupni za preuzimanje, a ujedno su objavljena vremena kada će igra zvanično postati dostupna kod nas na svim platformama. Za PS4 i Xbox One igrače produženi vikend počinje od 26. marta u 9 sati izjutra, dok je za PC zajednicu vreme početka 15 časova po našem vremenu.

Breakpoint je imao dosta kritika po izlasku, nakon čega je Ubisoft najavio opsežne promene, koje su natenane implementirane, ali trenutno ostaje još dosta stvari koje treba promeniti, tako da je dobro dešavanja, makar to bilo tokom jednog vikenda.

The post Ghost Recon Breakpoint je besplatan za igranje tokom vikenda appeared first on PLAY!.

Original Article