Ghost of Tsushima zvanično potvrđen za PC! Stiže u maju

0
70
ghost-of-tsushima-zvanicno-potvrdjen-za-pc!-stize-u-maju

Zvanično je, Ghost of Tsushima konačno dolazi na PC, baš kao što su ranije ove nedelje tvrdili izvori. Danas je Sony zvanično najavio Ghost of Tsushima: Director’s Cut za PC, uz novi trejler. Port je u razvoju više od godinu dana u Nixxesu, specijalističkoj kompaniji za PC portove koju je Sony stekao u poslednjih nekoliko godina da bi proizvodio igre baš poput ove.

Izdanje igre Director’s Cut uključuje ekspanziju Iki Island, koja nastavlja Jinovu priču izvan događaja osnovne igre. Takođe ćete imati pristup Legends multiplayer modu ako želite akciju za više igrača.

PC verzija će biti doterana, sa raznovrsnim grafičkim podešavanjima, prilagodljivim kontrolama za tastaturu i miš, i otključanim frejmovima za još glatku igru nego što je to ranije bilo moguće na konzoli. Takođe ćete dobiti podršku za rezolucije za tri monitora, kao i za 21:9 i 32:9 ultrawide ekrane. Neke specifične funkcije za PC uključuju podršku za Nvidia DLSS 3 & DLAA, AMD-ov FSR 3, i Intelovu XeSS tehnologiju za skaliranje.

Prednarudžba igre na Steamu ili Epic Games Store će vam doneti neka rana otključavanja u igri, uključujući konja za New Game+, i dva outfita za Jina.

Igra će zvanično biti lansirana 16. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More