Ghost of Tsushima dolazi na PC naredne godine – glasine

0
28

Videli smo da je Soni počeo da donosi svoj katalog PlayStation naslova na PC, predstavljajući ove ekskluzive potpuno novoj publici. Jedan od najistaknutijih PlayStation naslova poslednjih godina je Ghost of Tsushima, a prema jednom insajderu, PC igrači mogu očekivati da će ga se dočepati nekog vremena sledeće godine.

Ovaj izveštaj dolazi od Adriena Perea, insajdera koji je tačno otkrio više projekata u prošlosti, uključujući najavu objavljivanja Uncharted Legacy of Thieves mesec dana pre samog Sonija. Prema Perea: „TLOU Part 1 i Ghost of Tsushima će biti objavljeni na PC-u 2023.

Već je potvrđeno da će The Last of us Part I doći na PC u nekom trenutku u budućnosti, tako da ova tvrdnja nije iznenađujuća. Ono što je možda još intrigantnije je tvrdnja da Ghost of Tsushima dolazi na PC sledeće godine.

Iako nemamo direktne dokaze od kompanije Sony u vezi sa takvim potezom, on ima određeni stepen smisla – posebno pošto je Ghost of Tsushima uključen u sada zloglasno curenje sa GeForce Now servisa.

Ghost of Tsushima je već izgledao i radio je prelepo na PS4 i PS5, pa će biti veoma zanimljivo videti koliko dalje igra može da se pomeri dolaskom na PC. Ako Ghost of Tsushima zaista dolazi na PC sledeće godine, nadamo se da je to Director’s Cut; uključujući proširenje ostrva Iki.

TLOU part 1 and Ghost of Tsushima will release on PC in 2023

— Adrien Perea (@PereaAdrien) September 5, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ghost of Tsushima dolazi na PC naredne godine – glasine appeared first on PLAY!.

Original Article