Gex Trilogy – uskoro na svim platfromama

0
76
gex-trilogy-–-uskoro-na-svim-platfromama

Gex Trilogy – kolekcija igara Gex, Gex: Enter the Gecko i Gex 3: Deep Cover Gecko – zvanično stiže na moderne konzolame, objavio je Limited Run Games tokom današnjeg prenosa uživo.

Ovaj duhoviti mali gekon će biti dostupan za PlayStation 4 i PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC putem platforme Steam. U prenosu uživo nije objavljen tačan datum izlaska niti prikazana igra, ali je napomenuto da će biti remasterovana uz pomoć Carbon Enginea.

Gex je prvi put izdan još 1995. godine za EDO platformu, a kasnije je prenet na originalni PlayStation, Sega Saturn i PC. Dobio je nastavke 1998. i 1999. godine, ali izdavač Square Enix nije objavio nove igre iz serijala od tada.

Fanovi su dugo nadali se povratku ovog serijala. Igre su snažno bile inspirisane američkom televizijom, a duhoviti lik je dobio solidan glumački ansambl. Komičar Dana Gould je dao glas Gexu u severnoameričkoj verziji igre, glumci Leslie Phillips i Danny John-Jules u britanskoj verziji, a Mitsuo Senda ga je glumio u japanskom izdanju druge igre.

Limited Run Games je takođe najavio niz drugih otkrića tokom današnjeg prenosa uživo, uključujući remaster originalne igre Clock Tower.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More