Genshin Impact je najavio 3 nova lika u 4.0 ažuriranju

0
79
genshin-impact-je-najavio-3-nova-lika-u-4.0-azuriranju

Genshin Impact je zvanično otkrio tri nova lika koji će se pridružiti rosteru u nadolazećoj verziji 4.0. Razvojni tim HoYoverse obično objavljuje nove likove 5-6 nedelja pre nego što se zvanično prikažu na baneru sa likom.

Nedavno održani Specijalni program događaj za ažuriranje 3.8 Genshin Impacta zvanično je otkrio da je izlazak nove nacije Fontaine nedaleko. Nova regija će predstaviti novi mehanizam ronjenja koji će omogućiti Putnicima da rone duboko pod vodom i istražuju dubine Teyvata.

Zvanični Twitter nalog Genshin Impacta je objavio da će nadolazeće ažuriranje 4.0 dodati tri nova lika – Lyney, Lynette i Freminet. Duo braće i sestre, Lyney i Lynette, već se dugo nagađa da će se pojaviti u igri od njihovog pojavljivanja u jednom od ranih trejlera 2020. godine. 

Ova objava je potvrdila prethodne glasine da će se oboje pojaviti u prvom ažuriranju za Fontaine. Prema njegovom zvaničnom opisu, Lyney je slavni čarobnjak u Dvoru Fontaine, gde sarađuje sa svojom pomoćnicom Lynette. Nedavne glasine su otkrile da, iako se na prvi pogled čini prijateljskim likom, Lyney zapravo ima mnogo mračniju stranu i da mu je stalo samo do sebe i svoje sestre. Genshin Impact je takođe potvrdio da će on biti novi Pyro lik, a glasine tvrde da će on biti jedini novi lik sa pet zvezdica u ovom ažuriranju.

Kada je u pitanju vrsta oružja, glasine kažu da će Lyney biti korisnik luka koji se specijalizuje za ulogu glavnog DPS-a. Verovatno će imati odličnu sinergiju sa Lynette, koja je potvrđena kao Anemo lik. Pošto je verovatno lik sa četiri zvezdice, jer nije bilo previše informacija o njenom kitu, mnogi fanovi pretpostavljaju da će se prvo ažuriranje za Fontaine vrteti oko ova dva lika i njihovog performansa.

Treći lik, Freminet, takođe se očekuje da će biti lik sa četiri zvezdice i prema zvaničnim slikama, biće novi korisnik Hydro claymore-a. Fanovi su primetili da drži oružje poznato kao The Bell i nadaju se da će HoYoverse konačno predstaviti lika sa četiri zvezdice koji će imati koristi od statistike i efekata ovog claymore-a.

Zvanična objava nije precizirala kako će se likovi rasporediti između dva baner ciklusa u ažuriranju 4.0 Genshin Impacta. Putnici očekuju da će prvi deo ažuriranja predstaviti Lyneya i Lynette, dok će se Freminet najverovatnije pojaviti u drugom baner ciklusu.

Genshin Impact je trenutno dostupan na mobilnim telefonima, PC-u, PS4-u i PS5-u, dok se verzija za Nintendo Switch priprema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More