GeForce Now premašio 20 miliona igrača

0
51

Od svih mnogih servisa za striming igara, GeForce Now, kompanije Nvidia, je jedan od najzanimljivijih. Servis za striming koji vam omogućava da igrate svoju biblioteku igara na računaru, ali putem oblaka, Nvidia je uspela da sebi stvori lepu nišu, a sada se kaže da je usluga premašila 20 miliona korisnika.

Najavljen tokom nedavnog poziva sa investitorima (i o kome je izveštavao PCmag), proizvođač GPU-a i dobavljač usluga otkrili su da je kompanija GeForce Now servis za striming igara zvanično premašila 20 miliona registrovanih igrača. Ovo je impresivan rast, posebno s obzirom na uslugu koja je pokrenuta tek pre dve godine.

Poređenja radi, Xbox Game Pass servis, koji je prvi put pokrenut još 2017. godine, ima 25 miliona članova od januara 2022. Naravno, ove dve usluge su prilično različite kada je u pitanju biblioteka svake usluge, ali zahvaljujući tome čini se da dve usluge mogu koegzistirati i rasti zajedno.

GeForce Now trenutno nudi više od 1300 naslova za strimovanje iako morate potpuno da posedujete igru da biste je igrali. Imajući to u vidu, sa toliko dostupnih naslova i stalnim dodavanjem, verovatno je da će mnoge vaše biblioteke biti kompatibilne sa GeForce Now. Biće zanimljivo videti gde je usluga za samo godinu dana od danas u ovoj industriji koja se brzo razvija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post GeForce Now premašio 20 miliona igrača appeared first on PLAY!.

Original Article