Gears 5 će zahvaljujući brojnim poboljšanjima izgledati bolje na Xbox Series X nego na PC-u

0
95

Dok čekamo na 23. jul i zvanično predstavljanje prvog niza Xbox Series X ekskluziva, studio The Coalition otkriva kako starija igra uživa boljitak nove generacije.

Ovaj developer je otkrio da će Gears 5 biti dostupan za Xbox Series X, i to ne samo kao običan port putem backwards compatibility funkcije, već će imati brojna poboljšanja. Kako se navodi, Gears 5 za XSX će izgledati daleko bolje nego Ultra verzija na PC-u, u vidu 50% više čestica prisutnih tokom igranja.

Od ostalih osveženja navode se realistične kontaktne senke sa direktnim prikazom izvora svetlosti, gejmplej će se odvijati u 4K/60FPS, dok se razmatra podrška za multiplejer mod sa 120FPS prikazom. Kako dodatak na sve inovacije, svi vizualni efekti koji su krasili Ultra podešavanja na PC verziji, i koji nisu bili mogući na Xbox One, sada će biti dostupni u punom svetlu na novoj Xbox generaciji.

Osim najave svih ovih detalja, The Coalition nije otkrio kako će to izgledati, ali je sasvim moguće da ćemo više videti kroz par dana. Ovo je verovatno naznaka da smo još uvek daleko od dolaska nove AAA Gears igre.

Ovo daje nadu da nadolazeći Xbox Series X naslovi neće zaostajati po pitanju grafičkih detalja i inovacija zbog daleko slabije generacije na izmaku, za koju će igre izlaziti i narednih godina.

The post Gears 5 će zahvaljujući brojnim poboljšanjima izgledati bolje na Xbox Series X nego na PC-u appeared first on PLAY!.

Original Article