Gasi se studio zaslužan za nedavni redizajn Sonica

0
18

Jedna od priča koja je tokom ove godine počela katastrofalno, a kasnije je ipak dobila srećni epilog je ona vezana za junaka najnovijeg Sonic filma.

Ovaj izuzetno brzi heroj je početkom ove godine predstavljen prvim trejlerom za Sonic film, nakon čega je ubrzo stiglo obilje kritika upućenih na njegov dizajn i ogavan izgled.

Mnogi su se uključili u tu priči i svi su se složili da dizajn mora biti promenjen, a sa tim se složio i sam Paramount koji stoji iza filma.

Ovaj nimalo lak zadatak je bio poveren studiju koji je deo kompanije Moving Picture, koji je za svega nekoliko meseci uspeo da kreira novi dizajn Sonica i predstavi ga novim trejlerom, koji je oduševio publiku.

Ono što je tužno u ovoj priči, je da se taj marljivi studio sada gasi, i pored odličnog posla, a razlog za to jeste visoki pritisak na tržištu i lokacija koja nije toliko primamljiva za rad potencijalnim zaposlenima.

Stvarno je tužno videti da se studio sa takvim talentom gasi, a redizajn Sonica nije jedini poduhvat, već je rađeno na filmoma kao što su Life of Pi, live-action adaptacija The Lion King i drugi.

The post Gasi se studio zaslužan za nedavni redizajn Sonica appeared first on PLAY!.

Original Article