Gasi se razvoj na Splitgate pucačini inspirisanoj Halo igrama

0
32

Pucačine iz prvog lica su jedan od najpopularnijih žanrova u video igrama. Imajući to u vidu, istorijski je dominiralo nekoliko velikih franšiza. Jedna obećavajuća nova FPS igra za više igrača, Splitgate, nažalost prestaje da se razvija – iako je to zapravo iz uzbudljivog razloga.

Objavljujući na svom blogu, tim Splitgate-a je objavio „Važno saopštenje o budućnosti Splitgate-a“ u kojem su rekli:

„Splitgate je postigao nivo uspeha koji nismo mogli da očekujemo i koji je mali broj indi igara uspeo da postigne. Taj početni uspeh doneo je priliku da se ono što je počelo kao projekat iz snova u studentskom domu pretvorilo se u AAA igru koja bi mogla da se suoči sa pucačinama najvećih izdavača u industriji. Ali to je takođe značilo da smo, pošto smo doveli vrhunske talente iz cele industrije, proveli dosta svog vremena pokušavajući da preradimo stare sadržaje i sisteme koje je prvobitno napravila šačica ljudi.“

Objašnjavajući dalje, otkrili su da „Posle pažljivog razmatranja i mnogo promišljanja, tim 1047 Games je utvrdio da je u cilju izgradnje igre koju obožavaoci zaslužuju – i da je izgrade na način koji ne pokušava da naknadno opremi i održava u životu postojeći proizvod – završava razvoj na Splitgate.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Gasi se razvoj na Splitgate pucačini inspirisanoj Halo igrama appeared first on PLAY!.

Original Article