Gamescom ONL će imati novine za Alan Wake 2, Black Myth Wukong i ostale nadolazeće naslove

0
72
gamescom-onl-ce-imati-novine-za-alan-wake-2,-black-myth-wukong-i-ostale-nadolazece-naslove

Gamescom je jedan od najvećih godišnjih događaja u industriji, sa svim vrstama developera i izdavača koji dolaze na konvenciju da bi najavili i pokazali svoje naslove u razvoju. Jedan od najvećih prikaza svake godine je Opening Night Live Kick-off Džefa Kejlija. Pred debi događaja 22. avgusta, već su najavljeni neki uzbudljivi učesnici.

Prenoseći 22. avgusta u 20 časova po našem vremenu, Geoff Keighley je otkrio neke od igara koje će se pojaviti tokom Gamescomovog Opening Night Live prikaza, rekavši:

“Alan Wake je u mračnom mestu… ne propustite potpuno novu objavu od @alanwake 2 uživo tokom @gamescom Opening Night Live u utorak, 22. avgusta.”

To nije sve, jer je kreator emisije potom potvrdio da će se i dugo očekivani, visoko stilizovani i polirani akcioni RPG Black Myth Wukong takođe pojaviti, rekavši:

“Gledajte @gamescom: Opening Night Live za svetsku premijeru novog pogleda na BLACK MYTH WUKONG u utorak, 22. avgusta.”

Dok prethodno najavljujući neke od gostiju malo oduzima iznenađenje oko samog live događaja, sigurno je pretpostaviti da Keighley još uvek drži neke svoje karte blizu grudi. Bez obzira na to, i Alan Wake II i Black Myth Wukong su bili veoma očekivani, pa će biti uzbudljivo videti novi gejmplej od oba.

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) August 10, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More