Gamescom 2023 se održava u avgustu!

0
57
gamescom-2023-se-odrzava-u-avgustu!

Džef Kejlinije radio samo na Summer Game Fest-u poslednjih godina, već je radio i na poboljšanju digitalne ponude Gamescom-a tako što je bio domaćin Gamescom Opening Night Live. E3 je nažalost otkazan ove godine, ali Kejlijeva dva letnja događaja će i dalje biti u toku, sa Summer Game Festom u junu i Gamescom Opening Night Live u avgustu.

Džef Kejli, domaćin i producent ONL-a, podelio je datum za ONL 2023. putem tvita. Kao i prethodnih godina, trebalo bi da računate na najave novih igara, vesti o ranije otkrivenim igrama i eventualno iznenađenje ili dva.

Prema rečima organizatora, ovogodišnji Gamescom će imati 10% više kompanija nego 2022. godine. Međutim, organizacija ih tek treba otkriti. Uprkos tome, značajan deo onih koji su bili na događaju Gamescom 2022 vratiće se ove godine.

Po prvi put od 2019. Gamescomov Opening Night Live održaće se uživo u Kelnu, Nemačkoj. Gamescom 2023 će se održati od 22. do 27. avgusta.

Get ready!@gamescom: Opening Night Live returns live on Tuesday, August 22 from Koelnmesse in Germany.

Excited to be back in Cologne with the fans and industry, streaming video game news directly to you. pic.twitter.com/5FGuK5pW2F

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) April 6, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More