Games.con se vratio! Prijavite se za PUBG Mobile turnir sa nagradnim fondom od 200€!

0
52

Posle dve godine borbe sa pandemijom, najveći festival video igara na Balkanu se konačno vraća svojim korenima. Ubeležite poslednji vikend novembra, odnosno 25 – 27. novembar 2022. u Vaše kalendare i pridružite nam se na Beogradskom sajmu! Games.con čeka samo na Vas!

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje vredne novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za PUBG Mobile turnir, koji će se odigrati u petak, 25. novembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala. Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 120€
  2. Mesto – 50€
  3. Mesto – 30€

Kotizacija za turnir iznosi 800 dinara, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2022 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR PUBG Mobile turnir traju do 23. novembra do 14:00 časova.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Games.con se vratio! Prijavite se za PUBG Mobile turnir sa nagradnim fondom od 200€! appeared first on PLAY!.

Original Article