Gamedec i First Class Trouble besplatni na Epic Games Store

0
43
gamedec-i-first-class-trouble-besplatni-na-epic-games-store

Svake nedelje, oni sa Epic Games nalogom su upoznati sa brojnim besplatnim igrama. Dostupan od sada, korisnici EGS-a mogu da se dočepaju sajberpank izometrijske RPG igre za jednog igrača „Gamedec – Definitive Edition“, kao i partijske igre sa društvenim odbicima „First Class nevolje“.

Dostupan za dodavanje u vašu biblioteku (i ostaće tako do 19. januara u 17 časova), Gamedec – Definitive Edition je sajberpunk izometrijska RPG za jednog igrača u kojoj preuzimate kontrolu nad „detektivom, koji rešava zločine unutar virtuelnih svetova“ zahtevajući od igrača da „koriste svoju pamet da prikupe informacije od svojih svedoka i osumnjičenih, da dođu do dna obmanjujućih šema“.

U međuvremenu First Class Trouble je naslov nalik među nama u trećem licu u kojem „igrači moraju da rade zajedno i jedni protiv drugih da bi preživeli katastrofu“ sa krajnjim ciljem da se „ugasi smrtonosni AI luksuznog svemirskog broda”. Naravno, pod maskom zajedničkog rada, neki igrači su zapravo prevaranti, „tajno igraju kao roboti ubice koji izgledaju kao ljudi koji nameravaju da izdaju druge igrače“.

I Gamedec i First Class Trouble su trenutno dostupni za dodavanje u vašu biblioteku i ostaće tako do 19. januara, kada će biti zamenjeni drugim skupom igara (iako će svi naslovi dodati vašoj biblioteci ostati tamo na neodređeno vreme) .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More