Galaxy A51 i A71 nadograđeni značajkama kamera iz S20

Samsung je objavio da svoje telefone Galaxy A51 i A71 nadograđuje brojnim značajkama sa svoje Galaxy S20 flagship serije uređaja. To uključuje nove funkcionalnosti kamere poput Single Takea i Night Hyperlapsea, a osim softvera kamere nadograđene su i značajke za dijeljenje, pretrage i prevođenje.

Single Take vam omogućuje snimanje istovremenim korištenjem više različitih kamera s različitim filterima, nakon čega ćete dobiti 5 različitih snimaka od kojih će telefon odabrati najbolju, ili možete sami odabrati onu koja vam najviše odgovara, a možete ih i sve pohraniti, dok je Night Hyperlapse razvijen kako bi omogućio bolji "ubrzani" hyperlapse video u uvjetima slabog osvjetljenja.

Pored toga, na oba uređaje dolazi i novi "custom" filter koji vam omogućuje kreiranje filtera prema vašim postojećim fotografijama, a također su nadogradili i ručni fokus, kao i upravljanje brzinama ekspozicije prilikom fotografiranja.

Osim kamere, telefoni dobivaju Samsung Quick Share i Music Share značajke koje omogućuju dijeljenje medijskih datoteka i bluetooth konekcija s obližnjim uređajima, a tipkovnice telefona sada mogu direktno prevoditi tekst.

Telefoni A serije su među najpopularnijim uređajima Samsunga, a nove značajke koje dolaze sa skupih flagshipova bi još više trebale privući korisnike koji si ne mogu ili ne žele priuštiti Galaxy S ili Note uređaje.

Ukoliko već posjedujete A51 ili A71, trebate znati da su nadogradnje već krenule, no ukoliko ih još niste dobili ne biste ih trebali dugo čekati.

Original Article