Futrola za Samsung Galaxy Buds u saradnji sa Starbucks-om

0
70

Pogledajte tu malu šolju za kafu! Za sada samo u Južnoj Koreji imate priliku da kupite brendirane kućišta za Galaxy S22 liniju i Galaxy Buds 2.

PCPress.rs Image

Jedna od opcija futrole Buds 2 je tamnozelena futrola sa Starbucks logotipom. Druga je mala bela šolja sa ručkom i lažnim latte artom čiji se vrh okreće kako bi otkrio vaše slušalice. Zahvaljujući ogromnom logotipu sirene sa strane možda se neće svideti svima ali najvećim fanovima Starbucks svakako hoće.

Samsung takođe ima istoriju sa zabavnim kućištima poput ovih. Možda se sećate, na primer, njegove futrole za poké loptice za Buds, koju je izdao – takođe ekskluzivno u Južnoj Koreji – prošlog meseca. Da biste dobili predstavu o veličini stvari, zapravo stavite ceo punjač u šolju. Nema novih funkcija i nema dodatnog kapaciteta baterije u tom velikom telu .

Ali zašto punjači ne bi bili zabavniji samo radi zabave? Šolja je samo simpatičan stoni dodatak, mesto na koje možete da stavite ceo komplet za slušalice tako da ne morate stalno da se krećete po džepovima i stolu da biste pronašli tu malu futrolu. A, ako ste tip koji nosi torbicu, veća i duguljasta torbica bi zapravo mogla biti dobra stvar.

Još nije jasno koliko će koštati nova Samsung-Starbucks roba kada bude puštena u prodaju, a s obzirom na to da su u ograničenoj ponudi i ekskluzivno za Južnu Koreju, verovatno nećete moći da je dobijete.

Izvor: TheVerge

The post Futrola za Samsung Galaxy Buds u saradnji sa Starbucks-om first appeared on PC Press.Original Article