Full-screen baner za nadogradnju na Windows 11 počinje da se prikazuje na Windows 10

0
45
full-screen-baner-za-nadogradnju-na-windows-11-pocinje-da-se-prikazuje-na-windows-10

PCPress.rs Image

Pre nekoliko meseci, jedan korisnik Reddita je prijavio da im je Windows 10 prikazao baner na celom ekranu kako bi ih naterao da se nadograde na Windows 11.

PCPress.rs Image

Pre nekoliko meseci smo videli naznaku full-screen oglasa za Windows 11 na celom ekranu

Međutim, činilo se da baner nije prikazan svima, što je možda impliciralo da je Microsoft to uveo samo određenim korisnicima kako bi proverio da li funkcija ispravno radi. Sada je stigao još jedan izveštaj koji navodi da je Microsoft uključio ovaj prozor za nadogradnju u nedavnom ažuriranju, a ako je tačan, to bi moglo značiti da će svi korisnici Windowsa 10 biti uznemiravani da se nadograde u narednim nedeljama.

Baner za nadogradnju na Windows 11 počinje sa uvođenjem

Baner je primećen od strane Windows Latest, koji je dobio isti baner za nadogradnju koji smo prvi put videli pre nekoliko meseci. Ispostavilo se da je baner uključen sa neophodnim Windows ažuriranjima:

Windows Latest napominje da se baner pojavio na dva različita Windows 10 računara; prvi je bio kompatibilan sa Windows 11, a drugi nije. Dakle, čini se da baner za nadogradnju ne zanima da li je vaš računar podoban za nadogradnju; ipak će vas uznemiravati. Ne postoji način da se ova vrsta pritiska za nadogradnju ukloni, što može značiti da će nastaviti da se pojavljuje sve do krajnjeg datuma podrške u oktobru 2025. Ali pošto ljudi očigledno prelaze sa Windowsa 11 nazad na Windows 10, Microsoftu će možda trebati više od oglasa na celom ekranu da bi zadržao korisnike na svom novijem operativnom sistemu.

Izvor: Xda-developers.com

SBB


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.