Francuski izdavač organizuje Nacon Connect showcase 7.jula

0
72

Izdavač drugu godinu zaredom organizuje posebnu prezentaciju za njihove nadolazeće igre. Na showcase-u ćemo videti 17 igara, a listu, koju možete pogledati ispod, predvode Test Drive Unlimited Solar Crown i The Lord of the Rings: Gollum od Daedalic Entertainment-a.

#NaconConnect is in 2 DAYS and we have a few surprises for you!

📆 July 7 at 6pm BST | 7pm CEST | 10am PDT
📺 https://t.co/EKzFl7MzCN
📺 https://t.co/dA0gPky8NX

Subscribe & hit the 🔔 to get notified when the show starts. pic.twitter.com/TTTMA7KHOa

— Nacon 🔜 #NaconConnect (@Nacon) July 5, 2022

Strim možete pratiti na zvaničnim Youtube i Twitch kanalima od 19h po našem vremenu, a linkovi su takođe obezbeđeni u objavi iznad. Pored već najavljenih igara videćemo i pet ekskluziva, a i gejming oprema će dobiti svoj deo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post Francuski izdavač organizuje Nacon Connect showcase 7.jula appeared first on PLAY!.

Original Article