Fracked PSVR

0
358

Ne može se poreći činjenica da PSVR pokazuje njegovu starost, posebno što se tiče ograničenog praćenja zbog kamere i upotrebe perifernih uređaja zasnovanih na svetlu. Ponovna upotreba Move kontrolera iz doba ere PS3 izvlači dodatni bes iz kritičara. Međutim, neki programeri su uspeli da preuzmu poteze i da ih koriste prilično efikasno. Rush of Blood, lansirni naslov, jedna je igra za to. Saints and Sinners je druga. Vreme je da dodate još jednu igru na tu listu, a takođe i na PSVR Exclusive listu, sa Fracked-om.

Fracked je spoj Uncharted & Blood and Truth plus dašak James Bond – Goldeneye. Razvijen od strane kompanije nDreams sa sedištem u Velikoj Britaniji, Fracked je samo PS Move i sa dobrim razlogom. nDreams se hvali da se okruženje igre i interakcija sa igračima vode na 1:1 skali. Nakon što smo igrali objavlјeni demo, možemo to da potvrdimo.

Demo vam omogućava da igrate prve nivoe igre. Počinjete na skijama među planinskim masivima. Helikopter uleće i ostavlјa vam opremu za komunikaciju s pilotom. Zatim počinjete da skijate, upravlјajući naginjanjem headset-a. Nakon što ste dobili aklimatizaciju na upravlјačkom mehanizmu, stvari se brzo povećavaju. Morate da preskočite lavinu dok vaši Move kontroleri ludo vibriraju kako bi naglasili snežni udar koji se brzo približava.
Iz tog niza otvaranja slećete u planinski objekat za frakiranje gde vojska poznata kao Fracked nije dobra. Ovde se zaista ističe skala 1: 1. Gajbe, burad, vrata, stepenice i bunar, sve je urađeno po meri. Čak su i vaše virtuelne ruke gotovo takve da na prvi pogled izgledaju prevelike. Posebno u poređenju sa drugim virtuelnim rukama koje ste možda koristili. Mnoge VR igre predstavlјaju virtuelni svet, ali Fracked zaista čini da se osećate kao da ste u virtuelnom svetu.

Fracked PSVROvo je najočitije sa Fracked-ovim genijalnim sistemom pokrića. Da biste se zaštitili od neprijatelјske vatre, morate da zgrabite predmet, recimo sanduk ili ogradu, što će vam omogućiti da se sagnete i pokrijete. Odatle možete da se nagnete prema gore ili uzvratite vatru. Jednostavno, ali brilјantno u dodavanju vašeg uranjanja. Kada mehanizmu zaklona dodate brze pucnjave pešice sa sistemom za kretanje koji se slobodno pokreće, sve to dodaje mnogo zabave.

Kretanje nije ograničeno ni na jedan avion. Takođe možete da se penjete ručnom mehanikom. Dodavanje vertikalnosti igri omogućava složeniji dizajn. Borbu kontroliše i igrač. Ne samo da cilјate oružjem, već morate i da ga napunite i repetirate, takođe. Sve se to vrši putem taktilnih povratnih informacija sa Move kontrolerima. Fracked-ova prezentacija je svetla, šarena i izvedena u umetničkom stilu zasenjenom ćelijom u kome se PSVR ističe. U tom pogledu igra veoma liči na Borderlands VR.

Fracked PSVRPSVR možda ulazi u fazu sumraka sa predstojećim izlaskom PSVR2 2022. godine, ali ekskluzivne igre poput Fracked, koje izlaze 20. avgusta, nastoje da taj prelaz učine gracioznim.

Fracked PSVR was last modified: 13 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Fracked PSVR appeared first on ITNetwork.

Original Article