Fovia AI predstavlja novu erupciju AI interakcije i vizualizaciju AI rezultata iz više dobavljača i algoritama

0
86
fovia-ai-predstavlja-novu-erupciju-ai-interakcije-i-vizualizaciju-ai-rezultata-iz-vise-dobavljaca-i-algoritama

Summary

Fovia AI, podružnica kompanije za naprednu vizualizaciju Fovia, predstavlja AI interakciju i vizualizaciju rezultata AI iz više dobavljača i algoritama na vežbi RSNA 2023 Imaging Artificial Intelligence and Practice Demonstration (AIPD). Sa jedinstvenim korisničkim interfejsom bez obzira na poreklo algoritma, […]

Fovia AI predstavlja novu erupciju AI interakcije i vizualizaciju AI rezultata iz više dobavljača i algoritama

Fovia AI, podružnica kompanije za naprednu vizualizaciju Fovia, predstavlja AI interakciju i vizualizaciju rezultata AI iz više dobavljača i algoritama na vežbi RSNA 2023 Imaging Artificial Intelligence and Practice Demonstration (AIPD). Sa jedinstvenim korisničkim interfejsom bez obzira na poreklo algoritma, AI podržano tumačenje slika je pojednostavljeno, prema rečima kompanije.

Fovia AI će demonstrirati svoj F.A.S.T. aiCockpit i prikazati kako se AI sposobnosti mogu iskoristiti za PACS, sisteme za izveštavanje, univerzalne pregledače i bolničke sisteme. Zahvaljujući F.A.S.T. AK SDK-u, posetioci demonstracije mogu da pregledaju određene radne tokove integrisane sa raznim dobavljačima.

Pitanja i odgovori:

Q: Šta je Fovia AI?

A: Fovia AI je podružnica kompanije Fovia koja se bavi naprednom vizualizacijom.

Q: Kako Fovia AI pojednostavljuje AI tumačenje slika?

A: Fovia AI obezbeđuje jedinstveni korisnički interfejs koji omogućava lako tumačenje slika bez obzira na poreklo algoritma.

Q: Kako Fovia AI koristi AI sposobnosti?

A: Fovia AI koristi AI sposobnosti za integraciju sa raznim sistemima kao što su PACS, sistemi za izveštavanje, univerzalni pregledači i bolnički sistemi.

Q: Koja je svrha demonstracije F.A.S.T. aiCockpit-a?

A: Svrha demonstracije F.A.S.T. aiCockpit-a je da pokaže kako se AI sposobnosti mogu efikasno primeniti u različitim radnim tokovima i sa različitim dobavljačima.

Q: Ko može da poseti ovu demonstraciju?

A: Demonstracija je otvorena za sve zainteresovane posetioce.

Read More