Forza Motorsport će biti “tehnički najnaprednija trkačka igra ikada”

0
59
forza-motorsport-ce-biti-“tehnicki-najnaprednija-trkacka-igra-ikada”

Sledeći naslov u trkačkoj franšizi, Forza Motorsport, prikazan je u video snimku sa detaljima pruženim od strane developera, koji je podeljen tokom Xbox & Bethesda Developer_Direct izložbe u sredu. Tom prilikom je developer Turn 10 izjavio da će ovo biti „tehnički najnaprednija trkačka igra ikada“

Novi unos će označiti prvu glavnu igru Forza Motorsport na trenutnoj generaciji konzola, nakon Forza Horizon 5 2021. godine Forza Motorsport će predstaviti preko 500 automobila iz stvarnog sveta na lansiranju, prema rečima razvojnog studija.

„Takođe isporučujemo najsavremenije trkačke automobile koje smo ikada našli na našem spisku“, rekao je kreativni direktor Kris Esaki.

Turn 10 je rekao da će igra uključivati preko 800 jedinstvenih nadogradnji i prilagođenih modifikacija.

Forza Motorsport će biti lansiran sa 20 okruženja sa višestrukim rasporedom staza. Pored favorita navijača, pet lokacija koje su potpuno nove za Motorsport će se pojaviti u igri, uključujući prvu u Južnoj Africi – Kjalami.

Trake će „imati deset puta realističnije detalje, uključujući veoma detaljnu vegetaciju i rast“, ​​prema Turn 10. „Sa svim vrhunskim vizuelnim prikazima, uključujući desetine hiljada potpuno animiranih 3D gledalaca, svaki igrač će se osećati uronjen u spektakl trke.”

Takođe, biće tu i ray-tracing detalja, proceduralno generisanih oblaka i fotorealizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More