Forza Horizon 4 od sada dostpuna za kupovinu putem Steam platforme

0
20

Dok fanovi popularnog serijala još uvek čekaju na peti nastavak, Forza Horizon 4 je sada zvanično postala dostupna za kupovinu putem Steam platforme.

Trkačina nije dobila nište novo u pogledu sadržaja, ali je zato omogućena cross-play opcija za igranje sa igračima na Xbox konzolama, kao i onima koji pristupaju putem drugih klijenata ili cloud platformi(Xbox Game Pass). Problem koji je Steam verzija donela je da veterani ne mogu svoj ostvareni napredak preneti na novu platformu, koja je daleko zgodnija za igranje.

Forza Horizon 4 se pojavila 2018. godine i iako tek posle 3 leta dolazi na Steam cena za standardno izdanje je ostala nepromenjenih 60$ uz koje se kao bonus dobija Drift Car paket. Tu su još 2 paketa, sa cenama od 80 i 100 dolara uz koje se dobija još više specijalnih stvarčica.

Dolazak Forze Horizon 4 na Steam će dosta značiti pojačanju baze igrača, pre svega kod multiplejer događaja, a dodatna prodaja i rast popularnosti će svakako uticati na to da studio Playground odradi dobar posao sa nastavkom.

Forza Horizon 4 uz odličan element trkanja po putevima Britanije nudi i dosta zanimljiv, praktično jedinstven, sistem smenjivanja svih godišnjih doba što sem vizuelnog efekta utiče i na samu vožnju.

The post Forza Horizon 4 od sada dostpuna za kupovinu putem Steam platforme appeared first on PLAY!.

Original Article