Fortnite konačno dobio split-screen igranje za Duos i Squad modove

U prethodne dve godine, koliko je Fortnite: Battle Royale dostupan, igrači su imali prilike da vide ogroman broj novina, promena i dodavanja zanimljivih mehanika.

Međutim, još uvek smo daleko od toga da je kompaniji Epic Games ponestalo ideja, pa smo tako sa nedavnim apdejtom dobili jednu opciju koju su igrači na konzolama dugo tražili.

Radi se o split-screen igranju za modove koji zahtevaju više igrača, i tako ste rame uz rame sa prijateljem i na istom monitoru/TV-u imate direktan uvid u to šta se kod njega događa.

Opcija za deljeni ekran vam omogućava da sa prijateljem zajedno igrate Duos i Squad modove na istoj konzoli, PS4 i Xbox One, sa drugim kontrolerom naravno, dok za PC i Switch ova opcija nije dostupna.

Lista sa nedavno dodatim novinama navodi da se radi o ranoj verziji, i da igrači mogu očekivati određene probleme i bagove, ali će se sve vremenom ispraviti.

Što se tiče drugih novina, tu su pripreme za nadolazeći Star Wars događaj, izmene u prikazu indikatora municije, opcija za pregled novina u prodavnici putem aplikacije na smartfonu, i nekoliko sitnih ispravki.

The post Fortnite konačno dobio split-screen igranje za Duos i Squad modove appeared first on PLAY!.

Original Article