Fortnite Crew članovi dobijaju povlasticu u drugoj igri

0
61
fortnite-crew-clanovi-dobijaju-povlasticu-u-drugoj-igri

Pretplatnici na Fortnite Crew dobijaju još jednu povlasticu koja je deo njihove pretplate, ali to će se važiti za drugu igru, ne Fortnite. O čemu se tu radi?

Fortnite je prisutan već godinama, ali je njegova popularnost itekako porasla od izlaska igre. Sa rastom popularnosti, došlo je i do mogućnosti za neke neočekivane saradnje. 

Upravo, kada pričamo o tim saradnjama, Fornite je definitivno razbio neke barijere. Došlo je do situacija kada kompanije rade zajedno i sarađuju radi novog, poboljšanog iskustva za igrače. Upravo zbog toga, pretplatnici na Fornite Crew će novu povlasticu moći ostvariti u drugoj igri. 

Došlo je do saradnje između Rocket League i Fornite, i to ne prvi put, samo što sad, to je ipak na nekom većem nivou. Kao i Fornite, tako i Rocket League ima svoj sopstveni battle pass sistem koji se zove Rocket Pass. 

Sada, igrači koji imaju aktivnu Fornite Crew pretplatu će dobiti Rocket Pass besplatno na osnovu Fornite pretplate. Ovo će biti dostupno od 25.aprila. 

The Rocket League Battle Pass (Rocket Pass) is being added to the Fortnite crew as a free reward on April 26th!

Image VIA @MrThiib pic.twitter.com/48ULn7arvF

— iFireMonkey (@iFireMonkey) April 24, 2023

Nije još poznato do kad će ovo da traje, jer je jako malo informacija dostupno kada je ova povlastica u pitanju. Ali, ukoliko plaćate Fornite Crew, sada znate da možete da aktivirate Rocket Pass za Rocket League potpuno besplatno. 

Iskoristite ovu mogućnost ukoliko vam je potrebna i ukoliko ste ljubitelji ovih igara. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More