Fortnite bi mogao postati igriv u VR-u

0
54

Kako vreme prolazi, počeli smo da vidimo da se sve više igara „ravnog ekrana“ transformiše u potpuno realizovana i beskompromisna VR iskustva. Zahvaljujući novom ažuriranju Fortnite-a, sada znamo da veoma popularna besplatna igra možda dobija VR podršku.

Kako je izvestio ‘HYPEKS’ koji leakuje Fortnite detalje, iako je istraživanjem podataka otkriveno da je “Epic dodao stvari vezane za Oculus (Quest, Quest 2 i Mobile) u današnjem ažuriranju”, što sugeriše da se tim priprema za izdavanje virtuelne stvarnosti uvek popularna metaverse-i battle royale igra.

Ako VR podrška zaista dolazi u Fortnite u budućnosti, biće zanimljivo videti u kom obliku dolazi. Moguće je da će VR verzija zadržati perspektivu igre iz trećeg lica, pri čemu će VR slušalice služiti više kao prošireni ekran sa dodatnom dubinom.

Alternativno, moguće je da se eksperimentalni režim igre iz prvog lica razvija kako bi se omogućio potpuno impresivan VR režim u nekom trenutku u budućnosti.

Fortnite u 2022. je mnogo više od jednostavne besplatne Battle Royale igre, to je čitav ekosistem virtuelnih iskustava koja se stalno razvijaju dizajnirana da igrači nastave da igraju. Pričvršćivanje VR headseta na lice je jedan od načina da to uradite, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo šta će tačno biti sa ovom očekivanom VR podrškom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Fortnite bi mogao postati igriv u VR-u appeared first on PLAY!.

Original Article