Flipboard sve više liči na društvenu mrežu

0
51
flipboard-sve-vise-lici-na-drustvenu-mrezu

Mikroprinc


Flipboard sve više liči na društvenu mrežu

Posle više od decenije, Flipboard dodaje novi sloj društvenih funkcija svojoj platformi. Usluga dodaje nove alate za komentarisanje i kreiranje u svoje časopise.

Flipboard sve više liči na društvenu mrežu

 Flipboard uvodi mnoštvo novih alata

Flipboard je godinama imao funkcije za komentarisanje, ali je bio prilično jednostavan i nije bio istaknuti deo usluge, koja je do sada uglavnom bila poznata kao mesto za čitanje i deljenje članaka, a ne kao destinacija za razgovor o njima. Ali sa svojim najnovijim ažuriranjem, kompanija se nada da će svoje prepoznatljive časopise pretvoriti u vrste zajednica.

Za početak, Flipboard uvodi „beleške“, koje omogućavaju korisnicima da postave originalni sadržaj i da ga dodaju u deljene časopise. Drugi članovi časopisa mogu zatim da uskoče sa svojim komentarima i pridruže se razgovoru. Ideja je da ove beleške postanu oblasti diskusije za ljude zainteresovane za iste „mikro-zajednice“.

Kompanija takođe dodaje novi odeljak „zajednice“ svojoj aplikaciji, koji će istaći časopise koje će pratiti. Sve nove funkcije su sada objavljene na web-u, a pokrenuće se u njegovim iOS i Android aplikacijama u januaru. Kompanija tiho testira ažuriranja od jula. Kaže da je već primetan porast angažovanja u časopisima u kojima je omogućena nova interaktivnost.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.