Flawless Abbey-ina mističnost će vas ostaviti da poželite više

0
90

Upravo smo igrali 20-minutni demo za Flawless Abbey, predstojeću puzzle avanturu iz prvog lica. Borimo se da dešifrujemo o čemu je ova igra, ali jedno je sigurno: očajnički želimo da pokušamo više.

Nakon što smo odgledali kratku predstavu sa lutkama od papira ispred nas, našli smo se u vozu. Ipak, to nije vaš uobičajeni gradski voz; gledajući kroz prozor, činilo nam se da smo na nebu. Tekst bestelesnog glasa pojavio se na dnu našeg ekrana, provodeći nas kroz nekoliko osnovnih komandi. Ustanite, sedite, stupite u interakciju sa predmetom. Ubrzo nam je nametnuta zagonetka. Evo, uzmite ovu kartu i shvatite šta to znači. Besprekorna opatija se naginje njenoj misterioznosti od samog početka, čini se.

Prva slagalica u igrici nije bila previše teška i ubrzo smo je shvatili. Činilo se da nam je rešenje omogućilo pristup izvan voza – i tamo, čini se, zaista počinje akcija Flawless Abbey. Rečeno nam je da smo na ‘Plunge’, nekoj vrsti putovanja kroz misteriozno mesto poznato kao Labyrinth Tower. Evo, tu je Abbess – zaštitnik Tower – i moramo da je pronađemo. Takođe moramo da pronađemo još dvoje lјudi koji su na istoj lokaciji kao mi. Zašto? Nismo sigurni. Kako? Takođe nismo sigurni.

Flawless Abbey igra njegove karte blizu njegovih grudi, ali to čini na takav način da čeznete da ih zgrabite iz njegovih ruku, da saznate sve što se dešava. Vidite, vaša okolina je lepa; povremeno se oseća kao da se krećete kroz vitraž, sa bogatom paletom boja koja čini očaravajući svet. On moli da se istraži, da se razume. I posle samo 20 minuta igre, nismo uspeli mnogo da uradimo ni jedno ni drugo – ali je svakako ostavilo utisak na nas.

Čini se da će zagonetke biti na čelu Flawless Abbey, od kojih se mnoge vrte oko misterioznog ‘Star Key’-a. Rečeno vam je da je to srce Abbess. I to je takođe veoma važna stavka koja će vam omogućiti da se popnete kroz Labyrinth Tower. Ipak, ne bi očekivali da će ovo biti linearno putovanje. Očekujemo da će da nam Flawless Abbey ponudi više pitanja nego odgovora, ali mislimo da se slažemo sa time. Samo želimo da istražimo više njegovih fascinantnih soba i počnemo da otkrivamo njegovu intrigantnu, misterioznu priču.

Flawless Abbey-ina mističnost će vas ostaviti da poželite više was last modified: 19 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post Flawless Abbey-ina mističnost će vas ostaviti da poželite više appeared first on ITNetwork.

Original Article