Flash je plen u novom trejleru za Suicide Squad: Kill the Justice League

0
40
flash-je-plen-u-novom-trejleru-za-suicide-squad:-kill-the-justice-league

Nedavno objavljeni snimak Suicide Squad: Kill the Justice League pokazuje kako tim lovi odmetnutog superjunaka Flasha.

Snimak gejmpleja, koji je bio uključen kao deo prve Playsation State of Play prezentacije za 2023. godinu, predstavljao je sva četiri igriva lika – Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang and King Shark – koji zajedno rade kako bi srušili veliki artiljerijski top i desetine okolnih pojačanja.

Igranje u solo formatu ili sa do četiri igrača u onlajn co-op modu, originalna priča igre prati članove Suicide Squada – Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang i King Shark – koji su u misiji da spasu Zemlju i ubiju najveće svetske DC Super Heroje, Justice League.

Igra sadrži „tečni sistem borbe i prelaska koji je jedinstven za nasilni potpis svakog zlikovca“, kaže menadžer marketinške igre Gaz Deaves.

„Bilo da želite da skočite na vrh zgrade u jednom skoku kao King Shark ili da ubrzate svoj verni bumerang kao Captain Boomerang, svaki lik koji se može igrati pruža jedinstvene veštine i sposobnosti prilagođene njemu.”

Developer ima viziju da sa Suicide Squad: Kill the Justice League, kreira igru u kojoj sam grad postaje deo borbe.

Trejler je došao u pravo vreme kao zagrevanje za izlazak igre, što će se desiti 26. maja ove godine na PC, PS5 i Xbox Series X/S platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More