Final Fantasy XVI datum izlaska objavljen na The Game Awards!

0
59
final-fantasy-xvi-datum-izlaska-objavljen-na-the-game-awards!

Prošlo je više od 6 godina od objavljivanja Final Fantasi KSV, i iako smo već neko vreme znali da je njegov dugo očekivani nastavak planiran za lansiranje negde tokom leta 2023. godine, nije naveden tačan datum. Međutim, na kraju, Square Enix je najavio da će Final Fantasy XVI doći na PlayStation 5 krajem juna.

Objavljujući na ceremoniji The Game Awards 2022, Square Enix je objavio novi trejler za Final Fantasi XVI, pod nazivom ‘REVENGE’, sa opisom koji glasi:

„Plamen osvete gori jarko i mami ambicioznom glađu. Probudite Eikone, ali hoćete li vi dominirati njima ili će oni dominirati vama?”

Kao i sa svim prethodnim trejlerima za Final Fantasy XVI, ulozi su visoki, a akcija bombastična. Međutim, za razliku od prethodnih trejlera, ovaj je završen čvrstim datumom objavljivanja: 22. juna 2023.

Nažalost, oni koji ne poseduju PS5 konzolu moraće da sačekaju još neko vreme, jer je ranije potvrđeno da će FFXVI biti ekskluzivan za Sonijevu mašinu trenutne generacije najmanje 6 meseci. Imajući to u vidu, za one koji poseduju PlayStation 5, Final Fantasi XVI će biti jedan od najuzbudljivijih unosa u istoriji serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More