Final Fantasy XV prodat u preko 10 miliona primeraka širom sveta

0
100

Obzirom da većina fanova vreme provodi u iščekivanju sledećeg trejlera za Final Fantasy XVI, Square Enix danas potvrđuje da je prodaja Final Fantasy XV RPG igre širom sveta premašila preko 10 miliona primeraka, na svim platformama.

Final Fantasy XV konačno je objavljen na PC-u u martu 2018. nakon godinu i po dana ekskluzive za konzole, a i dalje je jedan od najboljih JRPG-a na PC platformi. Danas, više od pet godina od prvog izdanja i na 35. godišnjicu Final Fantasy franšize – koja će se uskoro vratiti Final Fantasy XI u FFXIV – Square Enix je najavio ovu veliku prodajnu prekretnicu od 10 miliona prodatih kopija za Final Fantasy XV, i zahvaljuje se igračima za njihovu podršku.

Nismo sigurni da li to uključuje igrače koji su preuzeli Final Fantasy XV na Xbox Game Pass kada je bio dostupan, ali bez obzira na to, to je impresivna brojka. PC verzija je takođe veliki deo tog broja, pošto je Final Fantasy XV Windows Edition prodato u milion primeraka na Steam-u samo u prvoj godini. Bilo je dosta prodaja u tri godine od tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Final Fantasy XV prodat u preko 10 miliona primeraka širom sveta appeared first on PLAY!.

Original Article