Final Fantasy 7 Remake stiže ranije

Final Fantasy 7 Remake je stigao ranije u Evropu i Australiju kako bi se suprotstavio mogućim prekidima puštanja izazvanih COVID-19. Producent igre Yoshinori Kitase i režiser Tetsuya Nomura mole igrače koji ranije dobiju igru da je ne spojluju drugima.

„Ako igru dobijete ranije, razmislite o drugima i ne spojlujte je za njih“, rekli su dvojica programera u objavi na Twitter-u.“ Znamo da postoje potencijalni spojleri koji su bili tamo više od dve decenije kako je originalan Final Fantasy 7 objavlјen u 1997. Ali Final Fantasy 7 Remake je nova igra koja još uvek ima mnogo iznenađenja za sve. Svi naši fanovi i igrači zaslužuju da sami dožive igru i tražimo podršku naše posvećene zajednice širom sveta da to obezbedi.“

Final Fantasy 7 Remake predstaviće likove koji nikada nisu viđeni u originalu, poput Roche-a, misterioznog Vojnika koji radi za Shinra. Tu je cela priča koja uklјučuje Aerith i misteriozne senke bića sa kapulјačama o kojima ništa ne znamo. Čak i ako se ta jedna scena iz originala zapali u mozgu većine obožavalaca video igara, još uvek dolazi mnogo novih stvari.

Uprkos činjenici da će se neki fanovi u Evropi i Australiji rano uklјučiti u igru, do sada nije bilo najava o puštanju igre na digitalni način. Final Fantasy 7 Remake će biti zvanično objavlјen 10. aprila za PlayStation 4.

Final Fantasy 7 Remake stiže ranije was last modified: april 4th, 2020 by ITN Team

The post Final Fantasy 7 Remake stiže ranije appeared first on ITNetwork.

Original Article