Final Fantasy 16 PC verzija je uveliko u razvoju, kao i DLC

0
75
final-fantasy-16-pc-verzija-je-uveliko-u-razvoju,-kao-i-dlc

Već neko vreme znamo da Square Enix planira da donese Final Fantasy 16 na PC, ali nismo imali mnogo vesti o napretku ove nove verzije. To se konačno menja ove nedelje, sa potvrdom studija da je Final Fantasy 16 sada u razvoju za PC, a igra će dobiti i nekoliko DLC-ova.

Tokom panela na PAX West u vikendu za nama, producent Final Fantasy 16, Naoki Yoshida, potvrdio je da je razvoj PC verzije igre sada u toku. Tim je uzeo nekoliko dodatnih meseci da popravi PS5 verziju igre, koja je upravo dobila svoj zakrpu verzije 1.10 i sada može nastaviti sa planovima za PC izdanje. Yoshida je ranije potvrdio da će PC verzija doći, ali je takođe upozorio fanove da će trajati duže od šest meseci i da neće biti vani u 2023. godini.

S obzirom na to da PC verzija neće izaći ove godine, moraćemo se nadati da će igra biti spremna negde u 2024. godini. Fanovi Final Fantasy 16 će imati više toga da se raduju sledeće godine, jer je Square Enix takođe potvrdio planove za dva nova DLC-a za igru.

Još uvek nema reči o tome kada će DLC stići, ali će uključivati novi sadržaj priče. Square Enix se nada da će imati više informacija koje će podeliti do kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More