Final Fantasy 16 inspiraciju vuče iz nedavnih AAA igara

0
62

Square Enix-ova sledeća velika Final Fantasy igra konačno dolazi, a po kristalima, prošlo je dosta vremena. Final Fantasy 16 je najavljen još u septembru 2020. za PlayStation 5, a developer i izdavač Square Enix je držao jezik za zubima o igri iz straha da će dati previše ili postaviti nerealna očekivanja.

Sada, međutim, igra ima prozor za izdavanje ‘Leto 2023’, što je potvrđeno tokom junskog State of Play događaja, putem blistavog novog trejlera Dominance. Od najave, počinjemo da dobijamo više informacija o igri – zajedno sa nekim fascinantnim uvidima u to kako će tačno izgledati konačni proizvod.

Jedan od najzanimljivijih bajtova informacija o igri dolazi iz nedavnog IGN intervjua, u kojem producent Naoki Joshida napominje da igra neće biti otvorenog sveta – iako će biti inspirisana nedavnim naslovima otvorenog sveta.

„U našem opsežnom istraživanju korisnika otkrili smo da mnogi od mlađe generacije gejmera nikada nisu igrali Final Fantasy ili nisu zainteresovani za serijal“, rekao je on za sajt. „Da bismo napravili igru koja bi mogla da uzbuđuje i odjekuju ne samo među našim glavnim fanovima, već i sa tom novom generacijom, i sami smo igrali mnogo igara, i tako da, u [Final Fantasy 16] ćete pronaći inspiraciju iz nedavnih triple-A open world RPG-ova“, kaže Jošida .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Final Fantasy 16 inspiraciju vuče iz nedavnih AAA igara appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 6 times, 1 visits today)