Film Kristofera Nolana će biti emitovan u Fortnite: Battle Royale krajem nedelje

0
24

Epic Games je od Fortnite: Battle Royale načinio više od obične igre koja prati trendove industrije igara. Ova igra je od izlaska krajem 2017. godine pa do sada postala medijum za raznolike događaje, gde smo do sada imali prilike da uživamo u nekoliko “živih” koncerata muzičara Marshmelloa i Trevisa Skota.

Pored koncerata, u ovoj igri su emitovani ekskluzivni trejleri za filmove Tenet i Star Wars: The Rise of Skywalker, a uskoro će fanovi biti u prilici da odgledaju i čitav dugometražni film.

Letnji Fortnite bioskop, kako se ovaj događaj može opisati, održaće se 26. juna u periodu koji zavisi od regiona. Od regiona zavise i filmovi koji će biti prikazani, ali im je zajedničko da iza svih stoji čuveni režiser Kristofer Nolan.

Epic Games će u Fortnite emitovati ukupno tri filmova – The Prestige, Inception i Batman Begins – s tim što neće svi biti dostupni u različitim regijama.

The Prestige će se gledati jedino u Velikoj Britaniji, Inception u Severnoj Americi, dok će Batman Begins biti emitovan u 10 sati izjutra u većem delu Evrope. Informacije na zvaničnom sajtu događaja nisu baš najjasnije, pošto izgleda kao da će gledanje filmova biti dostupno samo u nekim državama, kod nas i u regionu Balkana izgleda igrači neće moći da uživaju u Fortnite bioskopu, pošto je opcija za Srbiju prekrižena.

Ovo predstavlja veliku prekretnicu za Fortnite, a koliko će biti uspešna zavisi od popularnosti događaja kod fanova i njihovog prihvatanja istog. Šteta što neće svi fanovi širom sveta moći da uživaju.

The post Film Kristofera Nolana će biti emitovan u Fortnite: Battle Royale krajem nedelje appeared first on PLAY!.

Original Article