Fil Spenser potvrdio da The Elder Scrolls 6 izlazi tek nakon nove Fable igre

0
232

Gejmeri već dugo čekaju da The Elder Scrolls 6 dođe na njihove kompjutere i konzole. Bethesda je zvanično najavila sledeći nastavak njihovog akcionog rpg-a tokom E3 2018. godine, međutim od tada je objavljeno jako malo informacija. Nedavno su fanovi ipak dobili blagu predstavu kada bi The Elder Scrolls 6 mogao da debituje.

Potpredsednik za gejming u Microsoft-u, Fil Spenser, je gostovao u IGN podkastu povodom dvadesetogodišnjice Xbox-a, i potvrdio da obožavatelji neće videti novi Elder Scrolls, sve dok Playground Games studio ne izbaci novi Fable. Čak će i nova igra developera Obsidian, Avowed, izaći pre sledećeg Elder Scrolls naslova.

Baš kao što malo znamo o The Elder Scrolls 6, ista situacija je i sa sledećim Fable-om. Nije poznato da li se radi o nastavku, igri koja se bavi pričom pre one iz starih naslova ili kompletnom ributu Fable serijala. Ljudi iz gejming sveta, prema glasinama, očekuju da se Fable pojavi 2023. godine, zajedno sa Avowed, Perfect Dark i Hellblade 2 igrama. Ako se ispostavi da su ove prognoze tačne, gejmeri verovatno neće videti The Elder Scrolls 6 do 2024. godine, a možda i kasnije. Kompletan podkast možete pogledati u nastavku.


The post Fil Spenser potvrdio da The Elder Scrolls 6 izlazi tek nakon nove Fable igre appeared first on PLAY!.

Original Article