FIFA igre mijenjaju ime nakon 30 godina

0
108

Nogometne simulacije Electronic Artsove franšize FIFA, nakon 30 godina će promijeniti ime u EA Sports FC. To je službeno potvrdio EA koji kaže da će novo ime nositi igra bivše FIFA franšize koja će izaći iduće godine.

Što se same igre tiče, EA nas uvjerava da neće biti prevelikih razlika, pa će i dalje nastaviti s licenciranjem igrača, stadiona, timova i liga, a EA Sports FC će i dalje imati uključivati Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs i VOLTA Football modove.

Izdavač je potvrdio da u svojem portfelju ima više od 19.000 licenciranih igrača, više od 700 timova, više od 100 stadiona i 30 liga koje će biti uključene i u EA Sports FC.

Pored toga EA je objavio i ekskluzivna partnerstva s ligama Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A i MLS, a u budućnosti će otkriti mnoštvo drugih.

U svojem priopćenju EA kaže da će nova neovisna platforma donijeti novu priliku za inovacije, stvaranje i razvoj. "Predani smo tome da EA SPORTS FC bude simbol promjene", navode, no ne preciziraju što će osim imena biti promijenjeno.

Više informacija o EA Sports FC izdavač će objaviti u ljeto 2023. godine, što znači da će fanovi tijekom ove godine moći kupiti još jednu FIFA igru.

Original Article