FIFA 22 izgleda kao igra prošle generacije na Xbox Series S konzoli

0
176

Nova Fifa izlazi 1. oktobra, a EA je dao šansu igračima da je probaju pre nego što zvanično izađe. Iako je većina igrača uglavnom zadovoljna sa novom fudbalskom simulacijom, to se ne može reći za korisnike koji igraju Fifu 22 na Xbox Series S konzolama. Od kada je igra ušla u EA verziju early access-a, mnogi igrači su se žalili na grozno skejlovanje rezolucije na ovoj konzoli.

Xbox Series S podržava 1440p rezoluciju i 60 frejmova po sekundi, ali to nije slučaj sa Fifom 22. Jedan gejmer (EIAnalistaDeBits) je uporedio grafiku sa svih konzola nove generacije i objavio svoja saznanja u youtube videu. Kada se grafika na konzoli uporedi sa Xbox Series X i PlayStation 5, primećujemo da Xbox Series S ozbiljno zaostaje. Čak i rezolucija 1080p ne izgleda onako kako bi trebala.

Printscreen – ElAnalistaDeBits/YouTube

Iako je Xbox Series S budžetska konzola, igrači izgledaju veoma veštački u poređenju sa Xbox Series X i PS5. Skejlovanje rezolucije je izgleda čest problem, a mnogi korisnici su se uputili na forume kako bi podelili svoja iskustva. Neki objašnjavaju da igra izgleda još gore kada se fudbaleri brzo kreću.

Printscreen – ElAnalistaDeBits/YouTube

Nova Fifa 22 na ovoj konzoli zaista izgleda kao značajni korak unazad i pitanje je da li zapravo vredi 69.99 evra. Na konzoli već postoje igre koje su jako dobro optimizovane za 1080p i 1440p rezoluciju, tako da je pitanje šta je u Fifi pošlo naopaku. U svakom slučaju, predlažemo da izbegavate igru na Xbox Series S konzoli, dok god se ovi problemi ne reše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post FIFA 22 izgleda kao igra prošle generacije na Xbox Series S konzoli appeared first on PLAY!.

Original Article