Field Tube monokular neophodan rekvizit za aktivnosti na otvorenom

0
49
field-tube-monokular-neophodan-rekvizit-za-aktivnosti-na-otvorenom

Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa Field Tube, verzija monokulara kompanije Nocs Provisions. Lagan i vodootporan i otporan na maglu, sa unutrašnjim komorama ispunjenim azotom koje održavaju sve jasno i u fokusu. Field Tube takođe ima veliki točkić za fokusiranje za jednostavno rukovanje jednom rukom, dok ga reljefna površina održava sigurnim u vašoj ruci bez obzira na vremenske uslove.

Field Tube može biti potopljen do 30 minuta na dubini do 3 metra, što mu daje IPX7 vodootpornu ocenu. Hermetički zatvoren medicinskom O-ring montažom i ispunjen azotom, ovaj monokular je otporan na kondenzaciju ili maglu.

Jednostavno uočavajte udaljene subjekte sa našim novim, velikim točkićem za fokusiranje. Opremljen sa potpuno multi-premazom staklenog niza, omogućava ultra glatko i ultra precizno fokusiranje, dovodeći vaš pogled od 9.3 metra do beskonačnosti sa lakoćom.

Projektovan za poboljšani osećaj i zaštitu, naš novi talasasti hvat osigurava da vam ne isklizne iz ruke, pružajući dodatnu sigurnost za vašu optiku.

Field Tube

Pozdravite jednostavno fotografisanje pametnim telefonom! Field Tube služi kao praktičan objektiv za kameru, omogućavajući vam da uhvatite lepotu vaše okoline autentičnim analognim zumom. Samo ga usmerite, i ne zaboravite da pogledate Photo Rig adapter za snimanje video zapisa i fino podešavanje vaših fotografija sa lakoćom.

Read More